Skip to main content

Kennismakings gesprek

Voordat je begint aan een begeleidingstraject wil je natuurlijk graag weten wie ik ben en hoe ik je kan helpen. Daarom bied ik je een gratis kennismakingsgesprek aan, dit kan zowel online als offline. We houden dan een kort intakegesprek rondom jouw leervragen.
Maak een afspraak

Is coaching of counseling iets voor jou?

In het kennismakingsgesprek onderzoeken we samen of coaching en counseling iets voor je is. We hebben het over de problemen waar jij tegen aan loopt en we kijken of deze begeleidingsvorm past bij wat jij wilt leren en bereiken. Ook bespreken we de kosten van een coaching- of een counselingstraject. Uiteraard is er alle ruimte om al jouw vragen te beantwoorden.

Binnen coaching werken we met heldere doelen, hier werken we toe naar een eindresultaat. Bij counseling gaat om het vinden van de interne rust en antwoorden om een nieuwe ontwikkeling mogelijk te maken. Beide methoden vullen elkaar goed aan: counseling kan helpen om het doel op het gebied van coaching helder en inzichtelijk te maken.

Passen jij en ik bij elkaar?

Aan het eind van het kennismakingsgesprek staan we stil bij de vraag of er een klik ontstaat en hoe de start van jouw traject eruit kan zien.

Coachplan

Het gesprek duurt ongeveer een half uur. Er is uitlooptijd, indien nodig nemen we die tijd. Aan het einde van het gesprek hebben we duidelijk of ik je kan helpen en wat de kosten hiervoor zullen zijn.

Ja, ik wil graag een kennismakings- gesprek plannen

Ik help je inzicht te krijgen in wat jij nodig hebt voor meer rust en een fijne balans tussen werk en privé. Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Tot snel!
.