Skip to main content

ERVARINGEN

Hoe anderen Verhelderend Coaching & Counseling ervaren

Gemiddeld scoort Verhelderend 4.7/5 sterren.

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 22 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Lees de reviews

Letterlijk heel verhelderend.

2023-10-23

Mireille nam me op prettige wijze mee in een visualisatie waarbij ik tot een inzicht kwam wat helpt in mijn keuze voor een vervolgstap in mijn loopbaan. Letterlijk heel verhelderend. Als je er zelf (of je hoofd… ) even niet uitkomt dan zou ik eens langsgaan bij Mireille!

Avatar for Hanneke
Hanneke

Dankbaar

2023-09-21

Ik ben dankbaar dat ik Mireille heb leren kennen. Ik kwam thuis te zitten met een burnout en angststoornis en samen zijn we stapje voor stapje gaan kijken wat voor mij naar boven wilde komen. Ik heb me nergens zo veilig gevoeld en me open kunnen stellen als bij Mireille. Mireille is heel deskundig, liefdevol, vertrouwelijk en betrokken. Samen heb ik mijn trauma’s aan kunnen kijken doormiddel van innerlijk kindwerk, visualisatie, oefeningen en wandelingen. Mireille kijkt steeds wat nodig is en aansluit bij mijn behoeftes en dit allemaal in mijn eigen tempo zodat ik steeds meer in mijn eigen kracht ben gaan staan.

Avatar for Aniek
Aniek

Precies wat ik nodig had!

2023-09-19

Mireille heeft me geholpen om meer zicht te krijgen op de plannen die mijn hoofd onvoldoende ruimte gaf. Ze deed dit op een begeleidende manier, zonder directe sturing te geven of oordeel klaar te hebben. Ik voelde me gehoord en er was voldoende ruimte om alles wat in mij op kwam bespreekbaar te maken. Na één gesprek was ik voldoende op weg geholpen. Het heef niet alleen bijgedragen in het creëren van meer zicht op mijn plannen, maar ook bij het ervaren van meer vertrouwen en motivatie/zin om er actief mee aan de slag te gaan. Precies wat ik nodig had, dankjewel!

Avatar for Karin
Karin

Ik weet nu hoe ik mijn leven anders kan inrichten om dichter bij mezelf te blijven

2023-09-19

Door het coachtraject met Mireille ben ik tot heel veel inzichten gekomen over mezelf. Nadat ik voor een 2e keer thuis kwam te zitten van mijn werk, wist ik dat ik hulp nodig had om eruit te komen. Samen met Mireille is dat gelukt. Ze is in staat om de essentie van het probleem naar boven te halen – terwijl dat voor mij niet helder was. Ik vond het gemakkelijk om mij bij Mireille open te stellen: zij bood mij een hele veilige omgeving en was een enorme steun voor mij, waardoor ik me ook begrepen voelde en gehoord – en ze was altijd onbevooroordeeld. Ik ben er sterker uitgekomen en ik weet nu hoe ik mijn leven anders kan inrichten om dichter bij mezelf te blijven.

Avatar for Annette
Annette

Ik wil doen wat ik leuk vind, maar weet ik wel zeker wat dat is?

2023-09-04

Vanuit die vraag ben ik bij Mireille terecht gekomen. Terug naar de basis bij mezelf en in de kern voelen wat het is dat ik graag wil met mijn werk. Met de rust die Mireille van nature in zich heeft en haar kunde, wist zij mij telkens weer terug in het proces te trekken. Ik neig nogal naar afdwalen 😉

Mireille wist de juiste oefeningen te vinden om de bevestiging te vinden dat ik de goede kant op ga. Geen standaard riedeltje of volgorde, maar persoonlijk maatwerk.

Dankjewel voor de fijne momenten!

Avatar for Antoinette
Antoinette

"Ontzettend veel rust en inzichten gekregen."

2023-08-25

Door de sessies bij Mireille kwam ik erachter dat de onzekerheid en het gebrek aan zelfvertrouwen die ik al lange tijd bij mij draag, zijn ontstaan vanuit ervaringen in het verleden. Door hier bij stil te staan en aan de slag te gaan met de praktische tools die ik van haar heb gekregen heb ik ontzettend veel rust en inzichten gekregen. Ik zie de toekomst hierdoor heel positief tegemoet.

Avatar for Jeroen
Jeroen

“Eigenlijk zou iedereen zo’n traject gegund moeten zijn!”

2023-03-06

Ik heb bij Verhelderend een coachingstraject mogen volgen voor de transitie van werkend leven naar pensioen. Ik heb het als zeer waardevol ervaren. Eigenlijk zou iedereen zo’n traject gegund moeten zijn!

Avatar for Esther
Esther

“Nieuwe inzichten.”

2023-02-08

Ik zat in een depressie, door de nieuwe inzichten die ik kreeg in de sessies gaat het nu beter. Mireille is betrokken en luistert goed.

Avatar for Betsie
Betsie

“Heldere communicatie”

2022-12-22

Mireille is een heel prettige coach, ze straalt rust uit en communiceert helder. Iedere stap van de coaching neemt ze in goed overleg. Haar aanpak stemt ze persoonlijk op je af.

Avatar for Mieke
Mieke

“Eye-opener.”

2022-11-18

Dit was voor mij een echte eye-opener. Mireille is een heel fijn, zacht en meelevend persoon waar je goed mee kan praten. Daardoor kan je makkelijk je gevoel kwijt en kan ze je heel goed helpen. Een echte aanrader!

Avatar for Venera
Venera

Heb je ook een coaching of counseling traject doorlopen bij Verhelderend? En zou je je ervaring willen delen?

Hier zou je ons en onze andere geïnteresseerden ontzettend mee helpen! Alvast bedankt.