Online coaching

Coaching op afstand

– wat is online coaching

Online coaching is coaching via het internet. Een geweldige manier om afstand en ook reistijd te overbruggen. Online coaching kan via Zoom of Skype, via whatsapp spraakberichten of via mail. Het voordeel van Zoom en Skype is dat we elkaar kunnen zien. Op deze manier kan ik zien wat ons gesprek met je doet en kan ik inhaken op datgene wat gebeurd. Daarbij kan ik ook zaken verduidelijken door je iets te laten zien. Dat werkt verhelderend.

Richting geven via online coaching

Online coaching via chat of mail is een uitstekende manier om op eenvoudige wijze, zonder afstand en reistijd inzichten en handvatten te bespreken. Sterker nog, omdat je je woorden op het toetsenbord moet tikken is het nodig dat je je gedachten structureert. Waarschijnlijk heb je dit niet eens direct in de gaten, maar dit alleen al zorgt ervoor dat je orde schept in je denken. Dat helpt. Als online life coach ben ik opgeleid om je met mijn vragen richting te geven en na te laten denken. Zo kom je tot resultaten. En dat allemaal op het moment dat het je schikt en binnen jouw veilige (werk)omgeving achter je computer.

Online life coach

Als online life coach help ik je bij het vinden van je eigen antwoorden. Ik denk met je mee en geef je tips vanuit mijn ondernemerservaringen. In elk online coaching gesprek werken we aan een actuele situatie die jij in je leven en onderneming meemaakt. We staan stil bij het moment, wat er gebeurt en welke rol jij daarin hebt. Welke waarden vind jij belangrijk en hoe ga jij jouw waarden leven en uitdragen in je ondernemerschap? Samen bespreken we de stappen die jij kan zetten die tot een goed resultaat leiden.

Online coaching is coaching via het internet. Een geweldige manier om afstand en ook reistijd te overbruggen.

Schrijven heeft een positief effect als het gaat om het krijgen van overzicht en inzicht en het verwerken van emoties.

Uit onderzoek blijkt dat ons brein het beste leert door frequente feedback en het stapsgewijs realiseren van successen. Daarnaast is gebleken dat schrijven een positief effect heeft als het gaat om het krijgen van overzicht en inzicht en het verwerken van emoties. Nieuw gedrag beklijft het beste door het zetten van kleine stappen en het inbouwen van herhaling.

Online coaching laat afstand en beeldscherm wegvallen wanneer wij door een goed gesprek verbonden zijn. Ook via het beeldscherm geef ik je uitleg. Mijn tools helpen je bewustwording en inzichten te krijgen die je nodig hebt om je situatie volledig te begrijpen en mogelijkheden te creëren. Intuïtie is een belangrijke tool die ik in altijd in mijn coaching gebruik. Omdat ik niet weet welk onderwerp jij ter sprake brengt, kan ik mij vooraf geen beeld, interpretatie of oordeel vormen, wat mijn objectiviteit en intuïtie ten goede komt. Tijdens onze gesprekken kijk ik met je mee en kies op intuïtieve wijze de juiste tools.