ERVARINGEN

Hoe anderen Verhelderend Coaching & Counseling ervaren

Gemiddeld scoort Verhelderend 4.7/5 sterren.

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 22 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Lees de reviews

-

Rated 5,0 out of 5
2022-11-02

Avatar for Tim
Tim

“Het heeft mij goede handvatten gegeven om in het vervolg zelf mee te kunnen werken”

Rated 5,0 out of 5
2022-10-12

Door een aantal grote veranderingen in mijn leven voelde ik me vaak prikkelbaar, hier wilde ik beter mee om leren gaan. Ik keek ervan op hoe de sessies mij geholpen hebben. Ik vond het een super fijne ervaring en het heeft mij goede handvatten gegeven om in het vervolg zelf mee te kunnen werken. Heel leerzaam, keep up the good work.

Avatar for Martin
Martin

"Een ware transformatie van spanning naar rust en acceptatie"

Rated 5,0 out of 5
2022-04-01

Ik heb met Mireille een familieopstelling gedaan. Voor we begonnen wist ik niet zo goed wat ik precies wilde en waar te beginnen, maar door Mireille’s rust en open heldere vragen kon ik makkelijk aan de slag. Heel verhelderend, soms confronterend en met een heel fijn rustgevend eindresultaat. Zonder direct de confrontatie met je naasten aan te gaan heb je weer overzicht en snap je wat je zelf en de mensen om je heen nodig hebben. En hoe je daar rust in kan vinden. In 1.5 uur een ware transformatie van spanning naar rust en acceptatie. Superfijn, dank je wel Mireille!!

Avatar for Roos
Roos

“Door de bomen kon ik het bos niet meer zien. De sessie waren heel verhelderend, verrassend en verdiepend.”

Rated 5,0 out of 5
2022-02-11

Toen ik startte met het coachingstraject zat ik in een burn out en tevens in een ongewenste verhouding met mijn werkgever. Om hier mee om te gaan, op een manier die voor mij passend en het dichtst bij mijn gevoel stond, had ik echt hulp nodig. Op dat moment kon ik door de bomen het bos niet meer zien. De coaching sessies hielpen mij om de verschillende meningen en ideeën van mijzelf en anderen te filteren, het bracht helderheid. Ik wilde het goed doen voor anderen, maar kreeg het inzicht: Waar ben ik in dit verhaal? Werken met het onderbewuste bracht nieuwe inzichten en gaf vertrouwen. De coaching heb ik ervaren als rustig, inspirerend en licht.

Avatar for Shidhi
Shidhi

“Ik heb vooral duidelijk voor ogen gekregen wat me precies dwars zat en wat me teveel werd, waardoor ik hier zelf mee aan de slag kon.”

Rated 5,0 out of 5
2022-02-09

Ik vond het heel luchtig, het is makkelijk om open tegen je te praten. Ik heb vooral duidelijk voor ogen gekregen wat me precies dwars zat en wat me teveel werd, waardoor ik hier zelf mee aan de slag kon. Ik vond het heel fijn om te weten dat je ook een moeder van jonge kinderen bent en ook raakvlak hebt met natuurlijk ouderschap.Dat het online kan is een enorm pluspunt!

Avatar for Milou
Milou

"Mireille heeft mij op een prettige manier geholpen en inzichten gegeven zowel zakelijk als privé."

Rated 5,0 out of 5
2022-02-06

Is het samen met de coaching en inzichten beter gaan stromen. Ik voel weer de balans en meer harmonie. Mireille hielp om op een zachte manier een spiegel voor te houden en je bewust te worden van je kwaliteiten en soms ook valkuilen die er ook mogen zijn. Het is fijn om hier af en toe bewust van te zijn het maakt je weer alert. Alleen had ik dit niet ontdekt. Heel waardevol

Avatar for Kim
Kim

“Je luisterde goed naar mijn verhaal. Ik kreeg praktische inzichten over hoe mijn manier van reageren effect heeft op het gedrag van mijn zoon en andersom.”

Rated 5,0 out of 5
2022-02-01

Omdat ik vast liep in het contact met mijn zoon ben ik bij jou gestart met coaching. Je luisterde goed naar mijn verhaal. Ik kreeg praktische inzichten over hoe mijn manier van reageren effect heeft op het gedrag van mijn zoon en andersom. En dat wat al werkte in het contact met hem ik moet vasthouden en meer uitbreiden.

Avatar for Nanette
Nanette

"Het actief bezig gaan met geweldloze communicatie heeft veel positieve uitwerkingen gehad en dit heeft het nog steeds."

Rated 5,0 out of 5
2022-01-07

De coaching bij Mireille heeft me ontzettend veel gebracht. Het werkte fijn dat we het samen konden afstemmen op mijn behoefte, namelijk samen wandelen in de buurt van mijn woonhuis. Het actief bezig gaan met geweldloze communicatie heeft veel positieve uitwerkingen gehad en dit heeft het nog steeds. De rollenspellen die we hebben gedaan om bepaalde gesprekken voor te bereiden vond ik heel fijn en heeft me echt het zetje gegeven om dit gesprek aan te durven gaan op een respectvolle manier. Je bent een fijn en open persoon die heel toegankelijk is. Je straalt vertrouwen uit en positiviteit. Ik heb geen enkele rem gevoeld om alles wat ik voelde en ervaarde met je te delen, en vind het oprecht jammer dat de sessies er alweer opzitten. Het contact tussen de sessies door met whatsapp berichtjes en voiceberichtjes heb ik als prettig ervaren. Ik wil je ontzettend bedanken voor alle moeite en informatie die je allemaal gedeeld hebt met mij. Ik vind je een goede coach die oprecht geinteresseerd is in alles wat verteld word. Je kunt goed inspelen op alles wat er gedeeld word in het moment en weet zeker dat veel mensen je dankbaar zullen zijn voor alles wat je kan brengen in ieders leven. Liefs Ella

Avatar for Ella
Ella

"Mireille heeft een groot inlevingsvermogen, ze kan zich goed verplaatsen in een ander en daarmee helpt ze om tot een oplossing te komen: een natuurtalent!"

Rated 4,0 out of 5
2021-10-29

Je ging mijn probleem aan met een schaaloefening, die zeer goed bleek aan te sluiten op wat ik nodig had. Door te voelen en niet door na te denken. Terwijl ik van te voren dacht dat we een rationele oplossing zouden gaan bedenken. Door deze oefening kan ik ervaren hoe het zit en dat voelen is (bij mij) heel intens en blijft lang doorwerken.

Avatar for Jose
Jose

"Mireille straalt rust uit, luistert met aandacht"

Rated 5,0 out of 5
2021-09-08

Ik heb het wandelen in het bos ervaren als een meerwaarde. Meer ontspannen dan wanneer je tegenover elkaar zit in een kantoorsetting. Geen directe ogen op je praat wat makkelijker. En de ruimte om je heen geeft ook direct ruimte in je hoofd. Mireille geeft je de ruimte te zijn wie je bent. Zonder oordeel, maar wel met directe input wanneer dat je kan helpen. Ze kan goed luisteren en koppelt terug wat je gezegd hebt om hierop verder gaan. Daardoor denk je er zelf nog eens over na en merk je bij jezelf of het echt klopt / goed voelt wat je gedachten/woorden zijn. Ik kan Mireille van harte aanbevelen, ze straalt rust uit en luistert met aandacht. Mireille bedankt!

Avatar for Linda
Linda

Heb je ook een coaching of counseling traject doorlopen bij Verhelderend? En zou je je ervaring willen delen?

Hier zou je ons en onze andere geïnteresseerden ontzettend mee helpen! Alvast bedankt.