ERVARINGEN

Hoe anderen Verhelderend Coaching & Counseling ervaren

Gemiddeld scoort Verhelderend 4.7/5 sterren.

5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 22 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Lees de reviews

"Je hebt samen met mij  stilgestaan bij hoe de situatie nu is, mijn gedachten gestructureerd, dromen en wensen helpen visualiseren en me handvatten geven om dichter bij zowel gevoel als ratio te komen."

2021-08-12

Mireille heeft oog voor alle, soms ingewikkelde factoren, maar is ook oplossingsgericht. Ze is meelevend, kan zich goed in de ander verplaatsen en is altijd vriendelijk. Ze houdt professionele afstand maar blijft altijd betrokken. Ze is goed in staat buiten de kaders te denken en dat is wat het verschil maakt. Kortom, een toptalent. Dankjewel Mireille!

Avatar for Anouk
Anouk

"Ik heb al mijn onzekerheden en hersenspinsels mogen uiten en de ruimte gekregen voor het zoeken naar woorden, het voelen en ervaren. Jouw houding is zo niet veroordelend dat je de ander geheel in zijn waarde laat."

2021-07-21

Ik had niet gedacht dat we zo’n helder plaatje zouden kunnen maken van de dingen waar ik tegenaan loop. Ik heb veel gehad aan het visualiseren en voelen van wat ik zou willen veranderen. De wetenschap van het ‘paadje in je hoofd’ dat je kan verbreden door te oefenen heeft me steun en hoop gegeven. Ik heb handvatten gekregen en door alles te benoemen heeft dit grip en kleine veranderingen gebracht. Ik weet ook hoe ik het kan borgen. Het voelt niet als een tijdelijke interventie, dit geeft verandering en zal dit ook blijven geven als ik er aandacht en energie in stop. Ik heb iets in gang kunnen zetten. Dat geeft me vertrouwen in mezelf. Mireille, ik wil je heel erg bedanken voor je sessies en de open dialoog. Ik had niet gedacht dat het me zoveel zou opleveren. Ik ben blij dat je op mijn pad bent gekomen en wens je heel veel succes!

Avatar for Marthe
Marthe

Heb je ook een coaching of counseling traject doorlopen bij Verhelderend? En zou je je ervaring willen delen?

Hier zou je ons en onze andere geïnteresseerden ontzettend mee helpen! Alvast bedankt.